WWEWWE RAW

Mai multe detalii despre motivul pentru care Bray Wyatt nu a mai fost văzut la WWE TV de la WrestleMania 37

Cele mai importante meciuri pentru WWE SummerSlam 2021 sunt aproape confirmate, dar, în acest moment, nu există nimic care să indice că Bray Wyatt va lua parte la acest eveniment.

Bray nu a mai fost menționat la WWE TV de când a pierdut meciul împotriva lui Randy Orton la WrestleMania 37. De asemenea, oficialii au luat decizia ca Alexa Bliss să-și continue gimmick-ul din storyline-ul cu Wyatt în absența lui.

Așa cum am raportat în această săptămână că lipsa lui Wyatt din ring nu este datorită planurilor creative sau a faptului că Vince McMahon l-a păstrat pentru revenirea fanilor la evenimentele live.

RingsideNews relatează faptul că Bray Wyatt este în afara acțiunii din cauza unei probleme medicale. Nu există alte detalii în acest sens, însă el s-ar putea întoarce curând pentru că este promovat pentru RAW-ul din 9 august. Dacă revine până atunci, asta înseamnă că are suficient timp pentru a fi adăugat pe card-ul de la SummerSlam.

În afară de un mic tweet acum ceva timp în care a spus că îi este dor de fani, Wyatt nu a oferit detalii despre absența sa de la show-urile WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !