Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Mai multe detalii despre Boneyard Match-ul de la WrestleMania 36

După cum am menționat anterior, meciul de tipul Boneyard de la WrestleMania 36 ar putea fi ultimul pentru The Undertaker după ce el și-a indicat retragerea printr-o postare pe Instagram.

Dacă așa stau lucrurile, misiunea de a-l face pe Taker să se retragă în glorie a fost îndeplinită, întrucât meciul a fost lăudat foarte mult în mediul online. WhatCulture ne oferă câteva detalii din spatele meciului respectiv și planurile originale.

Cei din WWE au contactat o echipă de producție din Florida pentru a pune lucrurile la punct. S-a făcut un set personalizat și a fost nevoie de 5 zile pentru a fi gata. Ideea inițială a fost doar ca meciul să se desfășoare într-un cimitir, dar aceasta s-a schimbat atunci când Triple H și Michael Hayes au văzut recuzita de calitate oferită de echipa de producție, astfel încât au fost adăugate mai multe set-uri. Așa cum am menționat anterior, a fost nevoie de 8 ore pentru a înregistra întregul meci. Înfruntarea dintre AJ Style și The Undertaker a avut loc de la 21:00 până la 5 dimineața, în noaptea de 25 martie până în dimineața de 26 martie.

WWE a angajat localnici din zona Orange County, Florida. Ceea ce se întâmplă acum cu întreaga economie a obligat foarte multe persoane să rămână acasă fără salarii, dar datorită celor din WWE, întreaga producție a fost foarte bine recompensată iar o sursă a declarat pentru WhatCulture că chiria lor a fost plătită pe luna aprilie datorită sumelor oferite de compania lui Vince McMahon.

Planul original pentru intrarea lui The Undertaker a fost ca el să folosească un pod abandonat și un șanț de pe marginea drumului, dar oficialilor li s-a spus că vor intra pe proprietatea orașului și nu este permis pentru a lucra în acea zonă.

S-a spus că echipa din WWE a fost foarte prietenoasă cu personalul de peroducție angajat. De asemenea, The Undertaker, AJ Styles, Luke Gallows și Karl Anderson au petrecut cât timp a fost nevoie cu persoanele deghizate pentru a le arăta cum trebuie să procedeze în timpul șcenei când Taker i-a atacat.

Dacă ați văzut meciul/segmentul respectiv, ați observat că s-a vorbit foarte mult într-un mod vulgar. Se pare că asta nu se afla în șcenariul inițial al înfruntării, dar ambii protagoniști au considerat că acest lucru este necesar. Triple H a acceptat să-i lase pe Taker și Styles să improvizeze, astfel încât cuvintele jicnitoare adresate unul altuia au dat un plus șcenelor.

Un alt lucru interesant este că The Undertaker nu trebuia să sângereze în timpul meciului. Taker s-a tăiat la braț atunci când a spart geamul mașinii în cea de-a doua șcenă a meciului. În loc ca meciul să fie oprit pentru ca „The Phenom” să fie bandajat, oficialii au decis să continue filmările. Șcena cu mâna lui Taker care a spart geamul acelei mașini este similară cu momentul în care Goldberg a spart geamul unei limuzini la WCW TV în anii 90. Nu se știe dacă „The Dead Man” a fost rănit grav atunci când și-a tăiat mâna în geamul autoturismului.

Așa cum am mai relatat, The Undertaker a considerat că trebuie să se revanșeze față de fani pentru meciurile nu tocmai bune pe care le-a avut în ultimii doi ani. El a dorit în mod special ca lumea să uite meciul lui cu Goldberg în care nu a lucrat tocmai bine.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages