Sustineti InRing.Ro
AEWAEW PPV

Mai multe debuturi au avut loc la AEW All Out 2021

S-au întâmplat multe lucruri interesante la ediția Pay-Per-View-ului AEW All Out din acest an, eveniment la care nu au lipsit nici surprizele.

În primul rând, participanta surpriză „Joke’s Wild” din meciul Women’s Casino Battle Royal a fost Ruby Soho, (fosta divă WWE Ruby Riott). Apariția ei nu a fost una tocmai neașteptată, deoarece Soho a oferit indicii despre asta pe contul ei de Twitter în ultimele săptămâni.

Soho a venit către ring pe melodia ”Ruby Soho” de la Rancid și a primit un poop impresionant din partea fanilor prezenți la evenimentul din Chicago. În plus, Ruby, a și câștigat respectivul meci în care a lucrat.

Surprizele nu s-au oprit aici. Bryan Danielson și Adam Cole și-au făcut apariția în cadrul acestui show. Dacă în cazul lui Danielson, lucrurile erau clare, în privința lui Cole nu se știa nimic sigur dar, iată că până la urmă invitabilul s-a produs.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages