WWEWWE SmackDown

Madcap Moss a fost scos de la WWE TV?

Seara trecută la SmackDown, Madcap Moss a avut un segment tip interviu în ring cu Kayla Braxton. Moss a vorbit despre viitoarele sale apariții în WWE, inclusiv despre dorința de a câștiga servieta Money in the Bank. După care, Happy Corbin a venit din spate cu un scaun pentru a-l ataca pe Madcap.

După mai multe lovituri cu scaunul, Corbin l-a pus în jurul gâtului lui Moss înainte de a scăpa trofeul Andre the Giant peste el. Imediat, arbitrii și oficialii au venit rapid în ring pentru a-l verifica pe Moss.

În urma celor întâmplate, Madcap Moss a fost scos din ring pe targă. Aceste angle-uri serioase se fac de obicei atunci când superstarurile sunt scoase de la WWE TV pentru o vreme. Se pare că Moss va lipsi din acțiune cel puțin câteva săptămâni sau mai mult. Uneori, se recurge la astfel de angle-uri pentru a masca o accidentare reală, dar nu există niciun indiciu că Madcap este rănit. După pauza publicitară, fanii au putut vedea cum Moss a fost urcat într-o ambulanță.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !