WWEWWE SmackDown

Lui Sheamus i-ar plăcea să îl pălmuiască pe Gunther

Sheamus a avut o carieră impresionantă în WWE, câștigând mai multe titluri de-a lungul anilor petrecuți în companie. De asemenea, irlandezul nu se teme să își exprime părerea despre deciziile oficialilor. Se pare că el vrea să îl pălmuiască pe Gunther.

Gunther a avut un parcurs uimitor în NXT UK, devenind cel mai longeviv campion din era modernă a WWE, deținând titlul NXT UK timp de 870 de zile, un record absolut. Anul acesta a venit în Main Roster unde a devenit deja campion Intercontinental.

În timpul unui interviu pentru The Five Count, Sheamus a dezvăluit că vrea să se înfrunte cu Gunther pentru a câștiga titlul Intercontinental și a deveni campion de Grand Slam. În plus, acesta vrea să îl și pălmuiască pe Gunther.

„Sincer vreau să înfrunt orice campion Intercontinental. Acesta este obiectivul meu și prima mea prioritate, să câștig titlul IC. Astfel, nu contează ceea ce se întâmplă cu talentul, sunt mulți băieți care debutează, spre exemplu Gunther. Este un wrestler de perspectivă bun și dur, ar fi bine să intru cu el în ring și să îl pălmuiesc.”

În mod evident, oficialii îl apreciază pe Gunther acum. Rămâne de văzut dacă el și Sheamus se vor confrunta în viitor. Ar fi un feud dur pe care majoritatea fanilor ar dori să îl vadă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !