Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Lui Roman Reigns nu-i pasă cine conduce echipa creativă a WWE

După cum bine știm, Paul ”Triple H” Levesque a preluat funcția de șef al echipei creative din WWE după ce fostul CEO Vince McMahon a demisionat luna trecută. Până acum, Hunter a readus foste superstaruri din NXT și a pus mai mult accent pe meciurile ce au implicat titlurile mid-card la TV. O persoană care are o părere interesantă despre înlocuirea lui Vince cu ”The Game” este Roman Reigns.

Pe parcursul unui interviu acordat Sports Illustrated Media, ”Tribal Cheif” a discutat pe scurt despre noua direcție creativă a companiei. Cu toate că noul rol a lui Triple H a căpătat mare amploare în ultimele săptămâni, Reigns se concentrează mai mult să rămână în topul roster-ului.

„Nu se poate șterge ceea ce am făcut. Chiar dacă Triple H nu a contribuit masiv la ceea ce am făcut în ultimele șase luni și, evident, în ultimul an, având în vedere problemele de sănătate pe care le-a depășit…Nu-mi pasă cine conduce show-ul, în mintea mea, eu conduc show-ul și atâta timp cât continui să mă mențin și să ofer tot ce am mai bun în fiecare săptămână, nu contează dacă e vorba de Vince, Nick Khan, Stephanie, Amazon, Disney sau Heyman.”

Cu siguranță, Roman are lucruri mult mai importante pe care trebuie să se concentreze decât să-l privească cine se află la conducerea creativă. El urmează să își apere titlul Undisputed WWE Universal împotriva lui Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul Clash at the Castle de sâmbătă, 3 septembrie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages