Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Lui Bron Breakker i-ar plăcea să facă parte din meciul Royal Rumble masculin

Fiul lui Rick Steiner, Bron Breakker, a avut o evoluție uluitoare de când a debutat în NXT 2.0, în septembrie anul trecut. Popularitatea lui a crescut în fiecare săptămână și este puțin probabil să fie sistată în curând. Se pare că Breakker își dorește să participe în meciul Royal Rumble masculin din acest an.

După cum s-a văzut la evenimentul NXT New Year’s Evil, Bron Breakker a avut un meci cu Tommaso Ciampa pentru titlul NXT în Main Event-ul show-ului. A fost o adevărată ”predare a torței”, deoarece Breakker a obținut victoria împotriva lui Ciampa.

În timpul unui interviu pentru Bleacher Report, Bron Breakker a fost întrebat dacă i-ar plăcea să participe în meciul Royal Rumble masculin sâmbătă, 29 ianuarie 2022. Breakker, a spus clar că ar vrea să aibă o astfel de oportunitate.

„Dacă mi se ivește ocazia, o fac. Ar fi grozav. Mi-ar plăcea să am această oportunitate, aș înnebuni. Sper să se întâmple.”

De asemenea, Bron Breakker, a sărbătorit câștigarea titlului NXT alături de tatăl său. Rămâne de văzut ce îi rezervă viitorul, deoarece acum deține titlul principal în NXT și dacă va debuta sau nu în Main Roster anul acesta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages