WWE

Lui Brock Lesnar îi place să stea singur datorită faptului că suferă de Anxietate Socială

Brock Lesnar, a lipsit de la WWE TV de când a pierdut titlul WWE în fața lui Drew McIntyre la WrestleMania 36. Lucrurile s-au schimbat anul trecut la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam, unde Lesnar a avut o revenire total neașteptată pentru a-l confrunta pe Roman Reigns. Brock, s-a întors în postura de babyface, spre bucuria fanilor.

Lesnar, a avut un succes imens în ambele run-uri pentru WWE, câștigând numeroase titluri mondiale cât timp a stat în compania lui Vince McMahon. De asemenea, ”The Beast”, și-a consolidat o carieră dominantă în UFC iar lucrurile continuă să evolueze pentru el în prezent.

Știm cu toții că Brock Lesnar este o persoană mai diferită căruia îi place să fie lăsată în pace. În timpul unei apariții la ”The Pat McAfee Show”, Lesnar a vorbit profund despre anxietatea socială pe care o are, menționând că preferă să fie singur după ce prestează în fața publicului.

„După ce lucrez îmi place să merg și să scap de oameni. Nu spun neaparat că îmi displac oamenii. Adică nu este așa, dar unii oameni nu-mi plac. Îmi place să fiu lăsat dracul*i în pace pentru că atunci când sunt în fața publicului mă epuizez. Deci, trebuie să rămân singur pentru a-mi reîncărca bateriile.”

Rămâne de văzut cum vor concretiza oficialii WWE feud-ul dintre Brock Lesnar și Roman Reigns, deoarece Lesnar este programat să-l înfrunte pe Reigns pentru titlul Universal la WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !