WWEWWE SmackDown

Lucrurile nu arată bine pentru Lars Sullivan în SmackDown

Se pare că lucrurile nu arată bine în ceea ce îl privește pe Lars Sullivan. Au trecut aproape două luni de când Lars Sullivan a revenit în timpul draft-ului și părea că va primi un push major. Sullivan a lipsit de la WWE TV câteva luni datorită unei accidentări la genunchi și a altor probleme, care au dus la speculații că zilele sale în WWE sunt numărate.

În ciuda acestui fapt, toate problemele păreau să fie uitate, atunci când Lars câștiga meciuri împotriva superstarurilor din RAW și SmackDown, inclusiv Matt Riddle, The Miz și Jeff Hardy. Orice a fost planificat pentru el pare să se anuleze. Ultima sa apariție la SmackDown a fost acum trei săptămâni într-un segment pre-înregistrat cu Michael Cole. Sullivan a spus că a fost marginalizat întreaga sa viață datorită felului în care arată, modului în care vorbește și cum se îmbracă.

RingsideNews raportează că în prezent nu există „nimic” planificat pentru Lars Sullivan. Un membru al echipei creative a remarcat faptul că situația lui Sullivan a devenit un lucru obișnuit. Acesta nu este un semn bun pentru Lars, deoarece dacă Vince McMahon ar fi simțit că ar putea fi un wrestler de top al brand-ului, l-ar fi utilizat cumva. Poate că vor pregăti ceva pentru el în următoarele săptămâni, dar este puțin probabil să fie implicat într-un feud cu Roman Reigns, pentru că WWE a conturat deja Main Event-ul de la TLC și există deja planuri pentru Reigns la Royal Rumble.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că lucrurile au fost agitate în backstage la ultimele SmackDown-uri. Show-ul din această săptămână nu a fost finalizat decât cu câteva minute înainte de a fi difuzat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !