Sustineti InRing.Ro
WWE

Logan Paul vorbește despre relația sa cu Vince McMahon

Logan Paul va avea a doua apariție consecutivă la WrestleMania, după ce anul trecut la Mania 37 a fost executat cu un ”Stunner” de către Kevin Owens. De data aceasta, el va face echipă cu The Miz împotriva lui Rey & Dominik Mysterio în prima seară a WrestleMania 38, sâmbătă, 2 aprilie 2022.

Recent, Paul a acordat un interviu pentru TalkSport în timpul căruia a vorbit despre relația sa cu Vince McMahon. Iată ce a spus:

”Vince McMahon este ca un tată vitreg pentru mine. Sper că are sens această remarcă. El este tipul cu, care am o relație bună și căruia îi strâng ferm mâna de fiecare dată. Mereu îmi spune: ”Ce mai faci? Te respect, mă bucur că ești aici.” Avem o relație cu adevărat pozitivă. M-a primit cu brațele deschise și a fost foarte entuziasmat de fiecare dată când am venit și am făcut show. Vince este minunat.”

Logan Paul a menționat că, dacă continue să se implice în WWE, atunci speră să aibă cât mai multe idei de prezentat. El a remarcat că se poate vedea un superstar full-time, dar ar trebui să își schimbe programul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages