WWE

Logan Paul este dependent de Pro Wrestling

Logan Paul a semnat oficial un contract cu WWE luna trecută. El s-a luat imediat de The Miz după ce a fost trădat de acesta la WrestleMania 38. De asemenea, acum se pare că Paul se simte dependent de Pro Wrestling.

La Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam de sâmbăta trecută, Logan Paul s-a înfruntat cu The Miz. Paul a avut o prestație uimitoare, făcând numeroase manevre high-flying, în special un ”Frog Splash” pe The Miz în afara ring-ului.

În cele din urmă, Logan a reușit să câștige meciul. Apoi, el a postat un videoclip pe Twitter în care a vorbit despre cât de mult își dorește să mai lucreze în WWE. Paul a declarat că se simte dependent de wrestlingul profesionist.

„Am făcut o mulțime de lucruri nebune în viața mea, dar ceea ce s-a întâmplat weekend-ul trecut la SummerSlam este de departe cel mai tare lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt atât de dependent de acest sport. Cred că mi-am găsit chemarea. Băieți, i-am sunat pe oficialii WWE și le-am spus că am un contract pe mai mulți ani, cu mai multe PPV-uri. Voi cânta peste tot în lume, voi călători peste tot. Doar energia și adrenalina pe care le simt în ringul acela cu un stadion plin, mă face să vreau mai mult. Nu sțiu încă unde sau când voi mai lucra, dar când voi urca din nou în ring, va fi ceva important și frumos de urmărit. Aceasta este istorie în devenire. Sunt atât de fericit să fac parte din acest univers. Ne vedem în curând.”

”The Maverick”, crede, de asemenea, că și-a găsit chemarea în WWE. El a semnat un contract pe mai mulți ani cu, compania, așa că fanii îl vor vedea la WWE TV pentru mai mult timp. Rămâne de văzut cum își va găsi succesul în această industrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !