WWEWWE PPV

Logan Paul dezvăluie echipamentul său pentru meciul de la WrestleMania 38

Logan Paul este cu siguranță unul dintre cei mai celebrii oameni de pe internet datorită faimosului său canal de YouTube și, de asemenea, a carierei sale în box. Succesul lui Logan continuă să crească și nu a fost o surpriză să-l vedem pe acesta și în WWE.

În plus, Paul a luat parte la ediția WrestleMania 37 de anul trecut, într-un segment cu Sami Zayn și Kevin Owens. Majorității fanilor WWE nu le-a păsat neaparat cine este Logan. Acum, Paul a făcut o nouă apariție la un episod anterior al RAW-ului, fiind partenerul lui The Miz în feud-ul cu Rey și Dominik Mysterio.

Recent, Paul Logan a postat un story pe Instagram cu fotografia unei schițe pe care a făcut-o pentru echipamentul său pe care îl va purta în timpul meciului de la WrestleMania 38.

Se pare că Logan a declarat recent că este mai natural când vine vorba de Pro Wrestling, comparativ cu Bad Bunny. Rămâne de văzut cum se va descurca Paul în meciul său de debut la Mania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !