Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Logan Paul a fost prezent la RAW-ul din această săptămână; S-a stabilit un meci pentru WrestleMania 38

În timpul segmentului său ”MizTV” la RAW-ul de seara trecută, The Miz a spus că va prezenta pe cineva dintr-o ”familie de wrestleri” care este o ”celebritate”. Înainte ca The Miz să-și poată anunța partenerul pentru WrestleMania 38, Rey și Dominik Mysterio l-au întrerupt.

Rey a spus că știe cu siguranță că nu este cineva din roster pentru că toată lumea îl urăște pe The Miz, iar străinul care este pe cale să vină se poate întoarce acasă pentru a oferi un moment la Mania cuiva care merită.

În cele din urmă, The Miz a anunțat că Logan Paul este partenerul său de echipă pentru WrestleMania. Anterior, InRing.ro a relatat acest lucru printr-un raport oferit de PWInsider.

Paul și Miz i-au atacat pe Rey și Dominik. La finalul segmentului, The Miz l-a executat pe Rey cu un ”Skull Crushing Finale” iar Paul a făcut aceeași manevră pe Dominik.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages