Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Liv Morgan despre plecarea lui Vince McMahon din WWE: ”Am fost cu toții șocați. Vestea a venit brusc”

Liv Morgan, campioana feminină a SmackDown-ului, este una dintre primele superstaruri care a discutat public despre demisia lui Vince McMahon din WWE.

În timpul unui interviu pentru The Mirror, Morgan a adus în discuție și preluarea funcției de director creativ de către Paul ”Triple H” Levesque. Liv a spus: ”Suntem încântați. Suntem pe mâini bune.”

Morgan a remarcat că plecarea lui Vince din companie a fost un șoc pentru talente, vestea fiind dată brusc. Cu toate acestea, diva este încântată să lucreze cu noii co-CEO Stephanie McMahon și Nick Khan.

„Am fost cu toții șocați. Am primit vestea brusc. Fiecare dintre noi îi datorăm atât de multe lui Vince. Dacă el a simțit că este timpul să se retragă, așa a fost mai bine. De asemenea, suntem încântați să lucrăm cu Stephanie și Nick Khan. Stephanie s-a născut în acest business, așa că literalemnte, nu există nimeni mai bun decât ea pentru acest job. Suntem cu toții foarte încântați și gata să ne apucăm de treabă. Suntem cu toții pregătiți să trecem la nivelul următor.”

Liv Morgan își va apăra titlul feminin din SmackDown împotriva lui Ronda Rousey la Pay-Per-View-ul SummerSlam de sâmbăta aceasta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages