Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Lista concedierilor făcute de WWE în cursul zilei de ieri

La scurt timp după anunțarea câștigurilor trimestriale, WWE a început să informeze talente din NXT și Main Roster că au fost concediate. Deși compania a obținut venituri importante, s-a menționat că, concedierile se datorează reducerilor bugetare. Unele dintre numele surpriză care nu se mai află în WWE sunt: Nia Jax, Keith Lee, Eva Marie, Karrion Kross și Scarlett.

Kross, a fost scos de la TV pentru a primi modificări asupra gimmick-ului, iar lui Lee i s-a pus recent nickname-ul ”Bearcat”. Jax, nu a mai fost văzută la TV de câteva săptămâni și se crede că este puțin probabil să părăsească compania datorită legăturii ei strânse cu familia lui The Rock. Marie, fusese adusă înapoi cu câteva luni în urmă iar recent a avut un storyline cu Doudrop.

Multe dintre numele enumerate mai jos au clauză non-compete timp de 30 de zile, iar cele din Main Roster, timp de 90 de zile. Vom actualiza lista de mai jos dacă vor mai exista concedieri.

– Scarlett
– Ember Moon
– Taya Valkyrie
– Oney Lorcan
– Karrion Kross
– B-Fab
– Gran Metalik
– Jeet Rama
– Katrina Cortez
– Trey Baxter
– Lince Dorado
– Nia Jax
– Keith Lee
– Eva Marie
– Mia Yim
– Harry Smith
– Zayda Ramier
– Jessi Kamea

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages