Sustineti InRing.Ro
WWEWWE 205 Live

Lio Rush se retrage din Pro Wrestling

Se pare că Lio Rush intenționează să se retragă din lumea Pro Wrestling-ului. În aprilie, Rush s-a numărat printre wrestlerii care au fost concediați de WWE datorită reducerilor bugetare provocate de pandemia Covid-19.

Din acel moment, el a indicat că s-ar putea să nu mai lupte vreodată. De asemenea, a mai spus că vrea să se concentreze pe familie și muzică.

Multe persoane l-au lăudat pe Lio pentru munca depusă in-ring. Deși are interese exterioare, dacă dorește să lupte, este posibil să primească oferte.

Rush a postat un video pe contul său de Instagram spunându-le fanilor că se poate retrage din Pro Wrestling. El va face un anunț în ceea ce privește „meciul final” la sfârșitul acestei luni.

În clip putem vedea retrospectiva carierei sale de la început până în momentul în care va face anunțul.

Într-o postare separată, el a întrebat fanii dacă și-ar dori să-l vadă luptându-se într-un meci final: „Dacă ai putea alege un singur adversar pentru „meciul meu final”, cine ar fi?”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages