Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Linda McMahon le-a spus celor din securitate să se dea la o parte pentru ca un fan tânăr să-l poată vedea mai bine pe John Cena

Deși prezența lui John Cena la Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank din acest an nu fusese anunțată, au existat mai multe rapoarte despre faptul că fostul campion WWE va reveni în companie pentru a începe un feud cu Roman Reigns, miza fiind bineînțeles, centura Universală.

Chiar dacă nu mai este un superstar full-time în WWE, Cena, unul dintre cele mai importante nume din istoria companiei, încă are mulți fani. Un tânăr fan a stat aproape de ring pentru a urmări evenimentul de seara trecută.

Când John Cena și-a făcut intrarea în ring, tânărul fan a dorit să vadă cât mai bine acest moment special. De asemenea, Linda McMahon a fost prezentă în zona ring-ului pentru a vedea show-ul.

Respectivul fan a încercat să se apropie de baricadă, dar cei din securitatea WWE i-au spus să se îndepărteze. În timp ce Linda McMahon aplauda întoarcerea lui Cena, ea a observat fanul și i-a spus agentului de pază să se dea la o parte pentru ca tânărul să poată vedea momentul cum trebuie. A fost un gest frumos făcut de Linda, așa cum se poate vedea mai jos:

După cum am raportat, Cena va da startul RAW-ului din această seară, pentru a-și explica întoarcerea și a continua build-upul meciului împotriva lui Reigns la SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages