Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Lilly, păpușa lui Alexa Bliss, a fost distrusă în orașul ei natal

Alexa Bliss, s-a confruntat cu Charlotte Flair pentru titlul feminin din RAW la Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules, seara trecută. În cele din urmă, Flair a câștigat după ce a executat ”Natural Selection”, însă lucrurile nu s-au încheiat. Lilly, ”prietena” lui Bliss a însoțit-o pe aceasta în orașul ei natal, Columbus, Ohio. Se pare că, ar putea fi ultima dată când îi vedem ”prietena” lui Alexa.

După meci, Charlotte Flair, a pus mâna pe Lilly, păpușa lui Alexa Bliss, și a sfâșiat-o. De asemenea, Bliss, a fost atacată de Flair și trecută prin masa comentatorilor.

Apoi, când și-a revenit, Bliss, a văzut bucăți din păpușa sa peste tot în ring. Ea, le-a luat în mână și apoi a început să plângă. După acest moment, Alexa, a părăsit ring-ul în lacrimi.

Fanii prezenți la show au scandat ”Thank You Lilly!” în timp ce Alexa Bliss plângea în ring. Aceasta a plecat urlând și alintând rămășițele păpușii sale.

Rămâne de văzut cum va continua acest storyline, dar pare că lucrurile se vor schimba în absența lui Lilly. În orice caz, WWE a realizat acest angle pentru ca publicul din orașul natal al lui Bliss să genereze mult hate la adresa lui Charlotte Flair.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages