Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE RAW

Legendă WWE vorbește despre modul în care Vince McMahon ajută un superstar din RAW

Bully Ray, crede că lui Vince McMahon nu-i mai place să fie prezent la WWE TV, dar face acest lucru pentru a-l ajuta pe Austin Theory să devină un interpret mai bun. Vă reamintim că, Vince a revenit la TV în cadrul Pay-Per-View-ului Survivor Series de anul trecut, unde a făcut un angle cu un ou prețios, pentru a promova filmul ”Red Notice” al lui The Rock. La respectivul eveniment, nestematul ou a fost furat iar vinovatul era Theory. De atunci, tânărul superstar a apărut în mai multe segmente alături de Vince la show-ul săptămânal Monday Night RAW.

În timpul unei ediții recente a Busted Open Radio, Bully Ray, a declarat că lui Vince McMahon probabil nu-i mai place să fie prezent la TV pentru că nu transmite autoritatea pe care o avea în tinerețe. Cu toate acestea, aparițiile recente ale președintelui WWE alături de Austin Theory, sunt menite să-l ajute pe tânărul superstar să devină proeminent în companie.

„Vince, are o vărstă înaintată (74-75 de ani). După cum știm, el este un bărbat foarte înțelept și nu cred că îi mai place să apară la TV pentru că nu mai seamănă cu omul de acum 20-30 de ani. Deci, de fapt la show-urile recente, el l-a ”imitat” pe Vince McMahon când se afla în floarea vârstei și avea mușchi bine definiți. Pare că a îmbătrânit puțin, dar încă este prezent pentru a pune tinerele talente în lumina reflectoarelor alături de el și cred că asta spune multe depsre ceea ce Vince este dispus să facă în favoarea unui superstar de viitor.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages