Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

Legendă WWE va fi în St. Louis pentru Pay-Per-View-ul Royal Rumble 2022

PWInsider raportează că viitorul membru important al WWE Hall of Fame, The Undertaker, va fi în St. Louis pentru Pay-Per-View-ul Royal Rumble din acest an.

S-a menționat că, deși orice este posibil, se pare că cel mai probabil va fi prezent la respectivul eveniment pentru a-și vedea soția, pe Michelle McCool, care participă în meciul Rumble feminin.

De asemenea, Taker ar putea veni în orașul respectiv pentru a filma un conținut destinat WWE Network/Peacock, deoarece de obicei oficialii înregistrează astfel de materiale în weekend-urile cu PPV-uri importante, când legendele sunt în oraș.

Trebuie remarcat faptul că, din moment ce în acest an WrestleMania va avea loc în Dallas, cu siguranță este posibil ca ”Deadman” să fie inclus în WWE Hall of Fame, fiind logic anunțat ca primul inclus la un moment dat în următoarele 2 săptămâni, când vor fi puse bilete în vânzare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages