Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Legendă WWE spune că au existat planuri să-l înfrunte pe The Rock

Se pare că legenda WWE, The Rock, ar fi trebuit să-l înfrunte pe Triple H, membru al Hall of Fame, în urmă cu câțiva ani, după spusele lui ”The Game”. The Rock și Hunter au avut un feud incredibil în timpul Attitude Era, cei doi fiind superstarurile importante din acea perioadă. ”The Most Electrifying Man” nu a mai luptat pentru WWE de 6 ani, ultimul său meci fiind împotriva lui Erick Rowan.

”The People’s Champ” a fost implicat într-un segment cu HHH, soția sa Stephanie McMahon și Ronda Rousey la WrestleMania 31. Fanii se așteptau la un meci Mixed-Tag Team între ei, dar asta nu s-a întâmplat.

Pe parcursul unui interviu cu Ariel Helwani de la BT Sport, Paul ”Triple H” Levesque a fost întrebat dacă au existat discuții despre revenirea lui The Rock în companie. ”The King of Kings” a spus că datorită programului încărcat pe care îl are la Hollywood, lui The Rock îi este dificil să lucreze în cadrul companiei. Levesque a dezvăluit că ar fi trebuit să îl confrunte pe ”The Great One” în urmă cu câțiva ani, dar meciul nu s-a concretizat.

„În urmă cu câțiva ani, The Rock și cu mine urma să lucrăm la WrestleMania și chiar am filmat promo-ul pentru asta…eram gata să o facem, dar în cursul anului în care avea loc meciul, totul s-a schimbat. Nu s-a mai concretizat.”

Ultima apariție a lui ”Brahma Bull” în WWE a avut loc acum 3 ani, pe parcursul unui segment cu Becky Lynch și Baron Corbin la SmackDown.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages