Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Legenda WWE care nu a respectat scriptul l-a determinat pe Vince McMahon să interzică promo-urile improvizate

Se pare că promo-ul neașteptat a lui Ric Flair, membru al WWE Hall of Fame, pe parcursul unui show în Madison Square Garden, l-a supărat atât de tare pe Vince McMahon, încât acesta a decis să verifice în prealabil viitoarele promo-uri.

Promo-ul respectiv a avut loc în 2004, înainte de meciul dintre Ric Flair și Randy Orton la Pay-Per-View-ul WWE Taboo Tuesday. Flair a făcut un promo în cadrul RAW-ului, unde îl lua la rost pe Randy Orton pentru lipsa de experiență.

Într-un interviu pentru AdFreeShows, fostul writer al WWE, Brian Gewirtz, a dezvăluit că în acel promo Flair a improvizat o replică controversată. Având în vedere că show-ul a avut loc la emblematicul MSG, au fost mai mulți sponsori corporativi în backstage, ceea ce l-a făcut pe Vince să țipe către Flair.

„Îmi amintesc de un incident la RAW-ul din Madison Square Garden când Ric Flair nu a respectat scriptul și Vince McMahon s-a cam înfuriat din cauza asta, spunând: ”La naiba, de acum încolo trebuie să știu ce va spune fiecare talent care se află în ring.” Eram în MSG, mulți sponsori corporativi au auzit când Flair a spus că ”a făcut virgini să sângereze”. Am văzut cum McMahon s-a schimbat instant la față pentru că în plan nu s-a menționat această replică.”

Gewirtz a precizat că probabil incidentul cu Flair a schimbat lucrurile, făcând ca promo-urile să fie aprobate în prealabil de către Vince McMahon.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages