Sustineti InRing.Ro
MMAUFCWWEWWE PPV

Legenda UFC, Daniel Cormier, va fi arbitrul special în meciul Fight Pit de la WWE Extreme Rules 2022

Ariel Helwani a anunțat pe Twitter că legenda, UFC, Daniel Cormier, va fi arbitrul special al meciului de tipul Fight Pit dintre Seth ”Freakin” Rollins și Matt Riddle. Meciul dintre cei doi va avea loc sâmbăta viitoare la Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules din Philadelphia.

Înainte de acest meci, Rollins și Riddle vor fi față în față la episodul RAW-ului de mâine seară, existând și o clauză ”No Contact” care spune că meciul este anulat dacă se ating unul de celălalt până la eveniment.

Cormier este fan WWE de mult timp și în ultimii ani au existat zvonuri cu privire la faptul că ar lupta pentru companie sau ar primi un rol în echipa comentatorilor. Extreme Rules 2022, va marca prima apariție a lui Cormier în ring-ul WWE, așa că lucrurile ar putea evolua pentru acesta în viitor.

Daniel Cormier este membru al UFC Hall of Fame. El este fost campion UFC Heavyweight și Light Heavyweight fiind considerat unul dintre cei mai buni luptători MMA din toate timpurile.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages