Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Lars Sullivan a început pregătirea pentru cariera în box

Lars Sullivan se pregătește pentru următoarea sa carieră după ce a fost concediat din WWE în ianuarie anul curent. La momentul plecării sale, s-a spus că Sullivan înțelege că este oarecum în vârstă pentru a-și începe activitatea în box la 32 de ani, dar încă intenționează să se îndrepte acolo.

Fightful Select raportează că Lars Sullivan se află în primele etape ale antrenamentului de box. Se spune că Sullivan vede boxul ca o modalitate de a-și valorifica trecutul ca fost superstar WWE.

Sullivan intenționează să se antreneze pentru a vedea cum progresează și se îmbunătățește înainte de a face ceva notabil în box. De menționat este faptul că Sullivan nu a spus dacă se antrenează pentru bare-knuckle boxing sau pentru boxul tradițional.

Lars Sullivan se antrenează intens în sala de forță iar contul său de Instagram este plin de videoclipuri în acest sens.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages