WWEWWE SmackDown

Lacey Evans a fost mutată înapoi la SmackDown

Planurile s-au schimbat din nou în WWE și de data aceasta a fost făcută o altă schimbare a brand-ului. Când Lacey Evans a revenit la TV în urmă cu câteva săptămâni, planul era ca ea să fie heel. Apoi a fost mutată în roster-ul RAW-ului și oficialii au renunțat subtil la indiciile pentru heel-ul ei.

Acum, PWInsider raportează că Evans a fost mutată înapoi la SmackDown. Aceasta era programată să revină în ring lunea trecută, în timpul RAW-ului, dar nu a fost prezentă la show și nu s-a dezvăluit motivul absenței sale.

Ultimul său meci a fost în cadrul RAW-ului din 15 februarie 2021. La acel moment, Lacey a fost impicată într-un storyline cu Charlotte Flair și tatăl ei, Ric Flair. Storyline-ul a fost sistat când Evans a aflat că era însărcinată pentru a doua oară. Ea a născut în octombrie anul trecut.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !