Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Lacey Evans a anunțat că este însărcinată

La episodul RAW-ului din această săptămână, a avut loc un meci Tag Team între dive, care nu s-a terminat așa cum trebuie datorită unui anunț din partea lui Lacey Evans.

Evans și Peyton Royce s-au înfruntat cu Charlotte Flair și Asuka, dar meciul nu a avut niciun final, pentru că atunci când Lacey trebuia să intre în meci, ea a ales să părăsească ring-ul și i-a spus lui Charlotte că nu poate pune mâna pe ea pentru că este însărcinată.

Lacey Evans și Ric Flair au sărbătorit vestea în timp ce se îndreptau spre backstage. Se credea că Flair este tatăl deoarece a fost auzit spunând: „Spune-mi tati”.

UPDATE: Evident, Ric Flair nu este tatăl copilului pe care îl poartă Lacey Evans în pântec, dar sarcina ei este legită. Acest lucru a fost confirmat de cei de la WrestlingInc, iar oficialii au aflat în cursul zilei de ieri și au schimbat direcția storyline-ului dintre Lacey și Charlotte.

Asta înseamnă că Evans își va lua concediu din WWE. Chiar și așa, portița rămâne deschisă iar storyline-ul poate fii reluat când ea va reveni la sfârșitul acestui an sau la începutul anului 2022. Felicitări lui Lacey și soțului ei Alfonso. Cuplul are deja un copil pe nume Summer.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages