Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

La SmackDown-ul din această seară vor avea loc meciuri de calificare pentru Money in the Bank 2022

WWE a anunțat că la SmackDown-ul din această seară vor avea loc două meciuri de calificare pentru Money in the Bank 2022. Acestea sunt:

  • Drew McIntyre vs. Sheamus
  • Lacey Evans vs. Xia Li

Evans revine în acțiune după mai multe săptămâni de vignete care o anunțau după ce anul trecut a luat o pauză datorită sarcinii. Inițial, Lacey era programată să facă parte din brand-ul albastru (SmackDown), iar apoi a fost mutată în cel roșu (RAW). Cu toate acestea, în ultima săptămână, ea a fost mutată din nou în Smack și se pare că va fi heel.

De asemenea, tot în această seară la SmackDown, Campionul Intercontinental Ricochet, își va apăra titlul împotriva lui Gunther.

Așa cum am relatat în cursul zilei de ieri, Roman Reigns nu va lucra la Pay-Per-View-ul MITB din acest an, ceea ce înseamnă că este puțin probabil ca ”Tribal Cheif” să fie prezent la SmackDown până când va începe hype-ul pentru SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages