Hall of FameWWE

Kurt Angle, va reveni la WWE TV

Fanii se pot aștepta să-l revadă pe Kurt Angle la WWE TV în viitorul apropiat, deoarece Hall of Famer-ul a declarat în timpul podcast-ului său ”Kurt Angle Show” cu Conrad Thompson că, oficialii l-au contactat pentru a avea un rol la TV în ”următoarea lună sau ceva de genul ăsta”.

Angle, a menționat că este încântat să vadă ce are WWE în plan pentru el. Nu au fost oferite alte detalii despre rolul pe care îl va avea sau din ce brand va face parte.

Se pare că, Kurt a fost în backstage la Pay-Per-View-ul Royal Rumble de sâmbăta trecută ca să înregistreze conținut video pentru WWE Network/Peackock. Compania nu a recunoscut în mod public că Angle a fost la respectivul eveniment.

Kurt Angle, s-a întors în WWE acum câțiva ani, unde a luptat part-time pe lângă funția de Director General al RAW-ului pe care a avut-o. În 2019, a decis să se retragă din ring, ultimul său meci având loc la WrestleMania 35, când a pierdut împotriva lui Baron Corbin. Apoi, a lucrat ca producător în backstage, dar a fost concediat din WWE în 2020 datorită reducerilor bugetare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !