Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Kurt Angle, spune că nu a fost niciodată programat pentru WrestleMania 38, WWE l-a dorit ca arbitru în cadrul Elimination Chamber 2022

În timpul celui mai recent episod al podcast-ului ”The Kurt Angle Show”, Angle a fost rugat să abordeze toate zvonurile recente despre potențiala lui revenire în WWE, fiind implicat în storyline-ul dintre RK-Bro și Alpha Academy și primind rolul de arbitru special la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber. Se pare că inițial Angle trebuia să fie prezent la Chamber având un rol non-wrestling și anterior a declarat în podcast-ul său că existau planuri ca el să revină la WWE TV pentru câteva săptămâni, însă totul a fost abandonat.

În podcast-ul său, Kurt Angle a spus că nu a fost niciodată programat să participe la WrestleMania 38 în Dallas, Texas:

„Există numeroase zvonuri care spun că ar trebui să fiu rezervat pentru WrestleMania 38, ceea ce nu este deloc adevărat. Dacă ați văzut postările mele, mulți au crezut că vorbesc despre Mania când eu discutam despre ce trebuia să fac la Royal Rumble având program pentru câteva săptămâni. Apoi punctul culminant ar fi în Arabia Saudită unde aș arbitra meciul dintre RK-Bro și Alpha Academy. Deci, nu am semnat cu WWE sub nicio formă. Nu am încheiat un contract. Tot planul a fost anulat în ultimul moment. Nu s-a întâmplat nimic mai mult. Este regretabil, dar știți, uneori oficialii au planuri diferite pentru superstaruri. Deci nu poți face nimic în privința asta.”

Meciul dintre RK-Bro vs. Alpha Academy nu a mai avut loc la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din acest an. În schimb, compania a optat să-l folosească pe Riddle în meciul Chamber pentru titlul WWE, iar Randy Orton nu a fost utilizat pe card.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages