Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

Kurt Angle indică, că va avea un rol la WrestleMania 39

Se pare că, Kurt Angle a oferit un indiciu interesant cu privire la Pay-Per-View-ul WresteMania 39. Vă reamintim că Hall of Famer-ul a fost prezent la WWE TV luna trecută, în timpul unui episod al show-ului Monday Night RAW care a avut loc în orașul său natal, Pittsburgh. De asemenea, Angle nu a mai luptat de la WrestleMania 35.

Pe parcursul unui interviu în cadrul emisiunii ”Wrassingh Show”, Kurt a fost întrebat dacă acceptarea unui contract din partea AEW i-ar pune în pericol relația sa cu WWE. El a spus că da, precizând că are un acord de legendă cu WWE.

Angle a menționat că vrea să păstreze o relație bună cu oficialii și nu își dorește să părăsească compania, așa cum a făcut-o pentru TNA Wrestling cu ani în urmă.

„Se discută despre faptul că poate voi face ceva la WrestleMania 39. Oficialii întotdeauna mă contactează pentru apariții în media și alte lucruri de genul acesta, să fiu un fel de ambasador al companiei. Îmi place să fac asta. Nu mă deranjează pentru că nu mai pot lupta.”

Kurt Angle a clarificat potențialele planuri pentru Mania, spunând:

„Se vorbește doar o idee. Nu voi fi la Mania 39 în calitate de luptător. Încă nu s-a pus problema de așa ceva.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages