AEWAEW PPV

Kurt Angle indică că se va întoarce în ring

Kurt Angle a postat în această dimineață un videoclip foarte interesant pe contul său de Twitter, iar fanii au început să speculeze pe baza acestuia.

În videoclip putem observa cum Angle se încalță cu cizmele, își pune echipamentul de ring, având mai multe tricouri iar la final un aspect foarte interesant pe față. Până când nu va vorbi despre clip sau va face un anunț, se pare că indică o revenire în ring.

Hall of Famer-ul din WWE a avut ultimul său meci în Pro Wrestling la WrestleMania 35, unde a pierdut împotriva lui Baron Corbin. Apoi, Angle a devenit producer în backstage.

Kurt Angle nu se mai află sub contract cu WWE, deoarece acesta a fost concediat datorită reducerilor bugetare cauzate de pandemia Covid-19. I s-a oferit un rol de manager pentru Matt Riddle atunci când acesta și-a făcut debutul în Main Roster la SmackDown, dar Angle a refuzat oferta. Chiar dacă a părăsit business-ul Pro Wrestling-ului, el s-a păstrat într-o formă excelentă.

Angle a lucrat în propria sa companie de nutriție și a lansat recent podcast-ul „Kurt Angle Show” alături de Conrad Thompson. Trebuie să remarcăm faptul că Angle a criticat modul în care și-a încheiat ultimul său run în WWE, dar el a fost cel care a dorit să se retragă.

Cei din AEW indică că au semnat cu un superstar demn de „Hall of Fame” la Pay-Per-View-ul Revolution din această duminică, vom afla despre cine este vorba.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !