Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

Kurt Angle, este în St. Louis înainte de WWE Royal Rumble 2022

Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an are loc mâine seară iar fanii ar trebui să se aștepte la multe surprize. Se pare că un alt superstar a fost văzut în St. Louis înainte de marele eveniment.

După cum am raportat anterior, Shane McMahon va participa în meciul Royal Rumble masculin. De asemenea, Bad Bunny, va reveni și el pe parcursul acelui meci iar mai multe surprize ar putea fi pregătite pentru fani.

Conform Fightful Select, Kurt Angle se află în St. Louis pentru Rumble. El va lua parte la aparițiile media ale WWE în tot orașul weekend-ul acesta.

„Kurt Angle, se află în St. Louis, locul unde se va desfășura Royal Rumble. Nu avem detalii cu privire la planul pentru Angle. Pe lângă Rumble, WWE are diferite apariții, comunicate de presă și materiale video de filmat în acest oraș, la care s-a menționat că va participa și Kurt.”

Angle, nu a fost asociat cu WWE în ultima perioadă, deoarece el s-a axat pe propriul podcast de nutriție. Acesta chiar a refuzat o ofertă din partea oficialilor pentru a reveni part-time. Prezența lui în St. Louis nu are de-a face cu proiectele pe care le are la nivel personal.

Nu se știe ce rol va avea Kurt Angle la Royal Rumble, însă ar putea fi prezent. Dacă luptă, atunci acesta va fi primul său meci de când Baron Corbin l-a învins în cadrul WrestleMania 35.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages