Sustineti InRing.Ro
AEWAEW PPVWWEWWE RAW

Kurt Angle crede că Jon Moxley va reveni în WWE

Kurt Angle știe ceva despre plecările și revenirile din WWE. Jon Moxley a părăsit recent compania lui Vince McMahon și acum și-a croit drum în AEW. Angle nu a specificat dacă Mox se va întoarce în WWE, dar ”Olympic Hero” crede că Dean Ambrose va reveni în ring-ul fostei companii în care a activat din 2012 până în 2019.

În timpul unui interviu acordat pentru GiveMeSport, Kurt l-a menționat pe Jon Moxley. El a declarat că Mox își ia decizile singur și are nevoie de o schimbare. Angle a mai menționat că va veni un moment în care ”Lunatic Fringe” se va întoarce.

”Dean a dorit o schimbare și un alt aer, poate a vrut să lucreze mai puțin și a simțit că nu este apreciat. El a luat decizia singur și, dacă consideră că este o decizie corectă, atunci sunt fericit pentru el. Însă WWE este cea mai mare companie din lume la care își va continua cariera. Sunt de părere că Ambrose se va întoarce”.

Jon Moxley are un parcurs foarte bun în All Elite Wrestling, iar contractul său pe mai mulți ani este abia la început. De asemenea, el se bucură de meciuri în NJPW și a declarat că intenționează să lucreze în Japonia până când se va retrage.

S-ar putea ca oficialii din WWE să nu-i permită să lucreze la Wrestle Kingdom, dar nu se știe niciodată cum timpul poate schimba lucrurile pentru oricine se află în acea situație.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages