WWE

Kurt Angle a renunțat la un rol în WWE

Se pare că lui Kurt Angle i s-a oferit un nou contract pentru a reveni în WWE după ce a fost concediat în luna aprilie datorită reducerilor bugetare provocate de coronavirus.

În timpul unui interviu pentru CBR.com, Angle a confirmat că i s-a oferit un nou contract, pentru un rol în calitate de manager al lui Matt Riddle.

Kurt a spus: „WWE mi-a oferit un loc de muncă avantajos. Din păcate, am refuzat din diferite motive, dar mi-ar fi plăcut să-l accept. Nu a fost momentul potrivit”.

Angle a fost prezent la episodul show-ului NXT de săptămâna trecută, în postura de arbitru special pentru meciul dintre Matt Riddle vs. Timothy Thatcher. De asemenea, Kurt Angle a fost prezent și la SmackDown pentru a anunța că Riddle va fi mutat în brand-ul albastru.

Din câte se pare, discuțiile între Angle și WWE nu sunt de prisos, iar oficialii consideră că se va ajunge la un acord în cele din urmă. „Dacă nu a fost semnat deja, ei vor face o nouă ofertă în curând”. Vince McMahon nu vrea să-l scape pe Kurt în AEW, după cum a relatat o sursă din companie săptămâna trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !