Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Kofi Kingston, vorbește despre greșeala eliminării sale din meciul Royal Rumble masculin

Nu există nicio îndoială că, Kofi Kingston este un adevărat veteran al Pro Wrestling-ului, care lucrează în WWE de peste un deceniu. El a avut mai multe meciuri memorabile și a câștigat diverse titluri. Acum, vorbește și despre cea mai recentă gafă a sa.

Kingston, este întotdeauna punctul culminant pe parcursul meciului Royal Rumble datorită modalităților sale creative de a evita să fie eliminat. Cu toate acestea, nu s-a întâmplat asta și în Rumble-ul de seara trecută, deoarece ganezul a fost eliminat la scurt timp după ce a făcut un salt greșit în exteriorul ring-ului.

Kofi, a intrat pe Twitter pentru a reacționa la eliminarea lui accidentală din meciul Royal Rumble masculin 2022. El a spus în mod clar că se pot întâmpla astfel de incidente, fiind mai bine să încerci și să eșuezi decât să nu o faci.

Rămâne de văzut ce urmează să se întâmple pe viitor cu Kofi Kingston, deoarece prestația sa la Rumble pur și simplu nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor publicului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages