Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Kofi Kingston, vorbește despre cariera sa în WWE

Kofi Kingston, a avut o carieră uluitoare în WWE. După ani în care a stat doar în mid-card având meciuri pentru titluri secundare, Kingston s-a redresat și a devenit campion WWE în 2019. Kofi, este în compania lui Vince McMahon de 17 ani, dar nu dă semne că se va retrage.

Odată cu apropierea Pay-Per-View-ului Royal Rumble, Kofi Kingston este în mintea multor fani. Ganezul a găsit întotdeauna o modalitate de a nu fi eliminat din meciul Rumble. Momentele acrobatice de echilibru i-au fost de mare folos pentru a reuși acest lucru.

Kingston, a acordat recent un interviu pentru Huntington Herald-Dispatch, în timpul căruia a vorbit despre modul în care s-a adaptat pentru a-și exstinde cariera în ring. El știe că nu poate lupta pentru totdeauna. Kofi, a spus că este conștient de asta și chiar a glumit că ar putea fi concediat mâine.

„O parte din munca inteligentă este să găsești modalități de a distra oamenii. Îmi dau seama că o parte din treaba mea este să-mi pun corpul în joc. Legendele de altădată revin și au acele mici probleme în spate. Omule, probabil asta se va întâmpla cu, corpul meu în viitor. Corpul nu trebuie să facă ceea ce facem noi. Universul WWE este uimitor de susținător. Sunt dispus să fac acel sacrificiu. Voi ști când va veni timpul, am făcut tot ce am putut. Nu mă mai distrez, când corpul meu ar ceda sau aș putea fi concediat mâine. Fac totul pe moment și mă bucur de moment. Dacă te gândești la sfârșit, nu te bucuri de această experiență cu adevărat unică. Trăiesc prezentul. Voi prețui aceste zile, voi prețui această parte a vieții și voi încerca să mă bucur de ea cât de mult pot.”

Fanii WWE apreciază cu siguranță munca și sacrificiile lui Kofi Kingston. Aceștia așteaptă cu nerăbdare să vadă ce are de oferit în acest an la Royal Rumble, după ce a lipsit anul trecut. Kofi, se adaptează în fiecare meci și încearcă să facă show cât de mult poate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages