WWEWWE RAW

Kofi Kingston, spune că a aflat de pe social media cum va lucra la RAW

După cum bine știm, planurile se schimbă adesea în WWE și, deși majoritatea fanilor cred că superstarurile vor ști din timp ce vor lucra la show-urile TV, după spusele cuiva oficial, nu este chiar așa.

Kofi Kingston, a spus într-un interviu acordat pentru 106.1 KMEL că a aflat ce va face la RAW-ul din această săptămână prin intermediul rețelelor de socializare. Kofi, a lucrat într-un meci de tipul 8-Man Tag Team alături de Xavier Woods, Mansoor și Mustafa Ali vs. AJ Styles, Omos, Mace și T-Bar.

„Să știi că foarte multe persoane ne întreabă asta tot timpul și sunt surprinși. De obicei, în calitate de interpreți, suntem ultimii care află lucrurile. Săptămâna aceasta și săptămâna trecută am aflat de pe Twitter ce voi face la RAW. S-a anunțat că voi participa într-un meci 8-Man Tag Team și mi-am spus: „Oh, bine de știut. Trebuie să mă pregătesc”. Același lucru s-a întâmplat și săptămâna trecută, când am aflat despre meciul Tag Team Turmoil, nu știam de el până nu m-am uitat pe social media și l-am văzut. Dacă nu aș fi verificat rețelele sociale ale WWE, nu aș fi știut cum lucrez până nu ajungeam în arenă. De multe ori, nu am nicio idee despre cum va fi show-ul, despre ce voi face acolo și chiar și atunci când știu, lucrurile se schimbă.”

Kingston, a menționat că este dulce-amărui să fi un superstar WWE, dar consideră asta un lucru bun, deoarece îi face pe toți mai disciplinați.

Puteți urmări întregul interviu mai jos. (Acest subiect începe de la 40 de secunde):

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !