Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Kofi Kingston nu știe ce va face la WrestleMania 38

Kofi Kingston nu știe momentan ce va face la WrestleMania 38. Xavier Woods este exclus de câteva săptămâni, iar Big E a suferit o accidentare majoră la gât, ceea ce ar avea un impact asupra planurilor WWE pentru The New Day la Mania.

Kingston a fost prezent la show-ul lui Audacy, ”The Bart Winkler Show”. În timpul acestuia, el a vorbit despre accidentarea lui Big E, menționând cât se poate de clar că E nu va participa la WM38. Kofi speră ca Woods să revină full-time pentru a avea ceva de făcut la cel mai important eveniment anual din WWE.

”Dacă vă întrebați ce voi face eu la WrestleMania 38, nu știu, nu sunt sigur. Sper ca Woods să se întoarcă și să putem avea un meci cu una dintre celălalte echipe ale brand-ului albastru. Totul este incert, nu știi niciodată ce se întâmplă înainte de Mania, de aceea este atât de interesant acum, pentru că pur și simplu nu știu.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages