WWEWWE SmackDown

Kofi Kingston i-a cerut permisiunea lui Vince McMahon să folosească degetul mijlociu la WWE TV

Kofi Kingston, a dezvăluit faptul că a trebuit să obțină aprobarea președintelui WWE, Vince McMahon, pentru a folosi degetul mijlociu la un episod al SmackDown-ului în 2019. Acest lucru s-a întâmplat în timpul feud-ului său cu Samoa Joe înainte de meciul lor pentru titlul WWE la Extreme Rules.

În timpul podcast-ului lor New Day: Feel The Power, Big E a spus că Kofi l-a felicitat într-un mod aparte pentru că a câștigat servieta Money in the Bank și a amintit că fostul campion WWE l-a învins pe Joe.

„Kofi, a arătat degetul mijlociu când avea feud-ul pentru titlul WWE cu Samoa Joe. Dintr-un anumit motiv, a folosit acel gest obscen, fiind printre puținele persoane care l-au folosit în istoria WWE.”

Kingston, a intervenit și a oferit mai multe detalii despre acest incident, dezvăluind că a avut nevoie de acordul lui Vince McMahon pentru a folosi degetul mijlociu în segmentul cu Samoa Joe.

„Întreaga situație a fost atât de amuzantă, deoarece mă gândeam la modul în care voiam să aplic această idee și aveam nevoie de ceva nemaivăzut. Îmi spuneam: „Trebuie să folosesc degetul mijlociu. Poate nu degetul mijlociu, dar ceva ce s-a mai întâmplat de-a lungul anilor.”. Cu cât vorbeam mai mult despre asta, mi-am dat seama că trbuie să folosesc degetul mijlociu. Am intrat în birou și l-am întrebat pe Vince McMahon iar el a fost de acord: „Da, va fi bine, îl vom utiliza.” Nu mi-a venit să cred. Mi-a urat mult noroc. Destul de sigur pe el, cameramanul a stat într-un unghi în care a putut vedea degetul meu mijlociu în așa fel încât gestul să poată fi dat la TV. A fost un lucru subtil.”

Kofi Kingston, a reușit să-l învingă pe Samoa Joe la Pay-Per-View-ul Extreme Rules 2019 pentru a-și păstra centura WWE. El a mai deținut titlul pentru ceva timp înainte ca „The Beast” Brock Lesnar să-l învingă la premiera SmackDown-ului pe FOX în luna octombrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !