Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Kevin Owens trollează un fan care i-a spus să aibă propriul finisher

Social Media poate fi un loc toxic pentru multe persoane, dar nu și pentru Kevin Owens, care a decis să se distreze cu fanii. Recent, el a avut un schimb de replici amuzant pe Twitter.

Totul a început când Owens a postat un clip din promo-ul său de la episodul RAW-ului din această săptămână. Un fan a scris în comentarii: ”Cu toate finisher-urile altor superstaruri, unde este originalitatea ta?”.

Fostul campion WWE Universal folosește în principal finisher-ul ”Stunner”, o manevră memorabilă făcută celebră de ”Stone Cold” Steve Austin. De asemenea, K.O. mai utilizează și ”Pop-Up Powerbomb-ul”. Kevin i-a răspuns în felul următor fanului respectiv: ”Nimeni altcineva nu face manevra de final a tuturor…Sunt un deschizător de drumuri, Brett.”

Fanul a continuat: ”Păi fă-ți tu însuți un nou finisher autentic, mie mi se pare că ești un adept.”

Owens a ”ripostat” spunând: ”Nu, Brett. Voi începe să copiez pe toată lumea și mai mult. De fapt, acum mă numesc Kevinn. Și crezi că ești singurul care poate face un selfie în fața unei ape în timp ce arată mizerabil?! Nu.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages