Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Kevin Owens, se consideră câștigător după WWE Day 1

Pay-Per-View-ul WWE Day 1 ne-a oferit un nou campion WWE. Brock Lesnar, a câștigat respectivul titlu în locul oricui era programat inițial să o facă. Chiar dacă nu a câștigat centura, Kevin Owens încă se consideră câștigătorul meciului.

Owens, a postat un scurt clip video cu el la WWE Day 1 pe contul de Twitter. În respectivul clip, K.O. stătea în picioare în timp ce Brock Lesnar era pe podea. Kevin, îl lua la mișto pe Brock, spunându-i: ”Oh, ne distrăm, nu-i așa?!”.

Fanii l-au întrebat pe Kevin Owens cum se poate declara câștigător după WWE Day 1. Nu a durat foarte mult timp până când Owens a oferit un răspuns:

„Ei bine, m-am întors în vestiar pe picioarele mele și când am vorbit cu soția, copiii și părinții mei după meci, toți mi-au spus că am făcut o treabă bună. Așa că pot spune asta.”

Rămâne de văzut dacă anul 2022 îl va aduce pe Owens în peisajul titlului WWE. Day 1 a fost cu siguranță un Pay-Per-View interesant, anul începând cu un moment destul de neașteptat în cea mai importantă companie din Pro Wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages