Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Kevin Owens îl roagă pe Sami Zayn să-l ajute în angle-ul cu Ezekiel

După cum știm, până la urmă Kevin Owens a avut parte de un meci împotriva lui ”Stone Cold” Steve Austin la WrestleMania 38. Deși a pierdut meciul, Owens a reușit să fie în Main Event-ul primei seri din Mania 38 alături de eroul copilăriei sale.

La RAW-ul de după WM 38 în timpul unui promo, KO a fost întrerupt de venirea ”fratelui mai mic” al lui Elias, Ezekiel. Atunci Kevin Owens a spus pur și simplu că era Elias nu Ezekiel.

Pe parcursul RAW-ului din această săptămână, Owens s-a luat de Ezekiel, susținând că este Elias doar că fără barbă. De asemenea, și Tommaso Ciampa a crezut că nu este Elias.

În cele din urmă, Ezekiel a oferit dovezi clare printr-o fotografie pentru a vedea că el și Elias nu sunt aceeași persoană. Kevin a intrat pe Twitter și l-a implorat pe Sami Zayn să îl ajute să demonstreze că nu aberează. Zayn i-a răspuns într-o manieră interesantă, afirmând că fotografia este foarte convingătoare.

Rămâne de văzut cum va evolua feud-ul dintre Kevin Owens și Ezekiel în săptămânile următoare, deoarece momentan se află într-o notă mai mult comică.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages