Sustineti InRing.Ro
WWE

Kevin Owens, explică de ce a re-semnat cu WWE

Kevin Owens, a decis să semneze din nou cu WWE, deoarece contractul său urma să expire în ianuarie. Fostul campion Universal a semnat un acord pe 3 ani care îl face unul dintre cei mai bine plătiți wrestleri din companie. Discuțiile între el și oficiali au început în această toamnă.

Owens, a vorbit despre acest lucru cu Pat Laprade de la TVA Sports. În timpul interviului, Kevin, a explicat că aceasta a fost cea mai bună alegere pe care a putut-o face pentru familia lui. Owens, a menționat că și-a dat seama că WWE este locul unde trebuie să rămână în următorii câțiva ani.

„Vă voi spune doar că contractul meu cu WWE se termină pe 31 ianuarie, dar nu în 2022. Încă voi mai fi în companie câțiva ani. Decizia a fost destul de ușoară pentru că într-adevăr am făcut cel mai bun lucru pentru familia mea. Când vine vorba de familie, întotdeauna iei o decizie ușoară. WWE este casa mea de 7 ani, așa că am un sentiment de apartenență. Practic, mi-am petrecut cea mai mare parte din carieră aici. Dacă mă gândesc la toate companiile de wrestling în care am luptat, WWE este cea mai longevivă, aici trebuie să fiu în următorii câțiva ani. Așa am simțit și asta a fost decizia pe care am luat-o.”

Kevin Owens, este programat să participe într-un meci de tipul Fatal 4-Way pentru titlul WWE alături de Campionul Big E, Seth Rollins și Bobby Lashley la Pay-Per-View-ul Day 1.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages