Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Kevin Owens, emoționat că va fi cu ”Stone Cold” Steve Austin la WrestleMania 38

Kevin Owens este pe cale să-și îndeplinească ”visul de-o viață” atunci când va sta în ring cu Hall of Famer-ul WWE, ”Stone Cold” Steve Austin, invitatul special al segmentului ”KO Show” în Main Event-ul primei seri a WrestleMania 38, PPV-ul având loc chiar astăzi.

Cei doi nu vor avea un meci oficial, ci mai degrabă o confruntare. Oficialii au vrut ca Steve Austin să revină pentru un ultim meci și nu se știe exact ce se va întâmpla până când segmentul respectiv nu se va desfășura. Cu toate acestea, se așteaptă ca Owens și ”Stone Cold” să aibă o altercație fizică.

Kevin Owens a postat un videoclip pe Twitter despre importanța acestui moment și s-a emoționat doar gândindu-se la el spre final. Iată care au fost cuvintele fostului Campion Universal:

„Fac asta de 22 de ani. Am avut multe momente absolut uimitoare de-a lungul acestor ani, dar chiar nu pot exprima în cuvinte ceea ce simt acum, pentru că în doar câteva ore voi fi în ring la Main Event-ul primei seri a WrestleMania 38 pentru un ”KO Show” alături de ”Stone Cold” Steve Austin. Voi fi în Main Event la Mania cu Steve Austin și asta e…Ne vedem acolo.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages