WWE

Kevin Owens, a semnat un nou contract cu WWE

Fightful, raportează că Kevin Owens a re-semnat cu WWE. Contractul său urma să expire la sfârșitul lunii ianuarie. Se pare că, oficialii i-au folosit foarte mult pe Owens și Sami Zayn la WWE TV în ultimele săptămâni, deoarece și-au dorit să le ridice moralul, astfel încât să semneze noi contracte, pentru a nu ajunge în AEW.

Fightful menționează că probabil oferta AEW pentru Owens nu ar fi coincis cu cea făcută de WWE. Dacă Kevin și-ar fi lăsat contractul să expire, atunci cei din AEW erau și mai mult interesați de el.

În ultimele luni, The Young Bucks au încercat să-l aducă pe Kevin Owens în AEW, deoarece aceștia au o istorie împreună în PWG formând stable-ul Mount Rushmore alături de Adam Cole.

Owens, se află în prezent într-un feud special al brand-ului roșu (RAW). El va participa într-un meci de tipul Fatal 4-Way pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul Day 1 alături de campionul Big E, Seth Rollins și Bobby Lashley.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !