WWEWWE RAW

Kevin Owens a lipsit de la RAW-ul de seara trecută din cauza unei situații minore

Kevin Owens trebuia să lupte cu Ezekiel, Elias sau Elrod într-un meci de calificare pentru Money in the Bank la episodul RAW-ului de seara trecută. Vă reamintim că fostul campion Universal este implicat într-un storyline cu Ezekiel încă de luna trecută, în care încearcă să demonstreze că Elias și Ezekiel sunt aceeași persoană.

WWE a anunțat meciul respectiv, dar acesta nu a mai avut loc și nu s-a dezvăluit niciun motiv în cadrul show-ului. Ezekiel a făcut un scurt segment în backstage cu John Cena.

În episodul de astăzi a Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a relatat că Owens a întâmpinat o situație minoră și nu a putut ajunge la lucru. Este posibil ca oficialii să reprogrameze meciul la SmackDown-ul de vineri, deoarece mai este încă un loc liber în meciul masculin MITB.

„Nu trebuie să ne facem griji pentru Kevin Owens, a întâmpinat o situație minoră, motiv pentru care meciul cu Ezekiel nu a avut loc așa cum era programat inițial, probabil pentru ultimul loc în Money in the Bank-ul masculin. A mai rămas un singur loc. Nu am verificat dacă Owens va fi disponibil până vineri, știu doar că nu a putut să lucreze seara trecută, însă nu este nimic grav, așa mi s-a spus. Poate că va fi gata pentru SmackDown-ul de vineri și meciul va avea loc.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !