WWEWWE PPVWWE RAW

Kevin Owens, a fost adăugat în meciul pentru titlul WWE de la PPV-ul Day 1

Se pare că, Kevin Owens, va lucra în meciul pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul Day 1. Meciul, care acum a devenit unul de tipul Triple Threat, va continua storyline-ul dintre Seth Rollins și Big E pentru centură. Unii fani s-au întrebat de ce K.O. a fost băgat în disputa respectivă.

În cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer, a raportat că există un motiv solid pentru care s-a luat această decizie. Faptul că Owens ar putea fi pe cale să plece din WWE, permite să încaseze pin-ul fără a afecta disputa dintre Big E și Rollins. Oficialii vor să prelungească feud-ul, iar Kevin a fost cel mai relevant.

„Acest lucru le permite oficialilor să extindă disputa dintre Big E și Seth Rollins, pentru că Kevin Owens este prins la mijloc și poate menține feud-ul. Pentru că, pe de altă parte, atât timp cât Big E este un campion babyface, va fi greu să-l bagi pe Edge în ecuație, deci îi ai pe Rollins și Owens, iar K.O. nu știm cât timp va mai sta în companie. Contractul său expiră la sfârșitul lunii ianuarie după Royal Rumble și apoi va avea de luat o decizie.”

RAW-ul din această săptămână a început cu un meci între Finn Balor și Seth Rollins. Rollins, a obținut victoria în urma unui Stomp. Segmentele cu interviurile din backstage au fost construite pentru adăugarea lui Owens. De asemenea, a existat un meci între Big E și Kevin, unde dacă K.O. câștiga, era introdus în meciul pentru titlu.

Seth Rollins, s-a implicat în meciul celor doi, oferindu-i ”accidental” victoria lui Kevin Owens prin DQ.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !