Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Kevin Owens i-a emis o provocare lui ”Stone Cold” Steve Austin pentru WrestleMania 38

Storyline-ul dintre Kevin Owens și ”Stone Cold” Steve Austin pentru WrestleMania 38 a început oficial în această săptămână la RAW. Owens a pus capăt show-ului de seara trecută după ce el și Seth Rollins nu au reușit să câștige titlurile Tag Team din brand-ul roșu în urma unui meci de tipul Triple Threat care se desfășurase mai devreme.

Owens a spus că vrea să aibă cel mai grozav ”KO Show” la Mania 38, dar nu își dorește Texani precum JBL, Booker-T sau Shawn Michaels. Kevin a spus că vrea pe cineva care reprezintă statul Texas și care nu se compară deloc cu K.O. Owens a menționat că genunchii respectivei persoane sunt deteriorați și că ar putea avea nevoie de un mijloc special de transport pentru a ajunge în ring.

Kevin Owens a spus că nimic nu l-ar face mai fericit decât să-l execute cu ”Stunner-ul” pe ”Stone Cold” Steve Austin și apoi să-i toarne un pahar de lapte peste corpul său lipsit de viață. Owens a adăugat că nu crede că Austin are curajul să apară. După cum au stat lucrurile, se pare că Austin nu va lupta într-un meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages