Hall of FameWWE

Kevin Nash și familia sa au ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19

Hall of Famer-ul WWE-ului, Kevin Nash, a spus prin intermediul contului său de Twitter că el și familia sa (soția și fiul) au ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19. Nash nu a spus dacă încă mai este infectat, dar a menționat că nevasta lui nu și-a recăpătat simțul gustului și mirosului. Kevin a adăugat că băiatul lui era asimptomatic.

De asemenea, și The Rock a dezvăluit pe rețelele de socializare că el împreună cu familia sa au temutul virus, însă din fericire s-au recuperat și totul merge spre bine. În plus, AJ Styles a remarcat prin intermediul unui live pe contul său de Twich că a fost găsit pozitiv în urmă cu o lună, dar nu avea simptome grave.

Kevin Nash i-a transmis lui The Rock următorul mesaj pe Twitter: „Bine ați venit în echipă. Îmi pare rău că și familia ta este infectată. Am fost obosit o vreme și nu m-am antrenat timp de 4 zile. Soția mea încă nu și-a recăpătat mirosul sau gustul. Băiatul era asimptomatic. Rugați-vă să vă vindecați repede. Mulțumesc că i-ai făcut pe oameni să-și dea seama că totul este real”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !