Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Keith Lee vorbește despre problemele sale de atitudine în WWE

Keith Lee a fost lăsat să plece din WWE în noiembrie anul trecut și de atunci lucrează în AEW, debutând la show-ul Dynamite pe 9 februarie 2022, unde l-a învins pe Isiah Kassidy pentru a câștiga un loc în meciul Ladder Face of the Revolution.

Wade Keller de la PWTorch a raportat luna trecută că Lee a avut probleme de atitudine în WWE, cât timp a lucrat în brand-ul NXT. Lee i-a acordat un interviu lui Joseph Staszewski de la New York Post și în timpul acestuia, a fost întrebat despre raportul cu pricina. Iată ce a răspuns fostul superstar WWE:

„La sfârșitul zilei, omule, mă asemăn cu un băiat de școală veche, adică chiar nu acord atenție internetului așa cum nu acord cu adevărat atenție nici aplicațiilor. Atunci când vreau să postez ceva este cineva care mă ajută cu contul meu și pune doar lucruri care pot fi pozitive pentru alți oameni sau promovează ceea ce fac în AEW, mai ales acum. Dacă nu există niciun adevăr în acel raport, de ce ar trebui să-i dau atenție? Va suna arogrant dar nu-mi pasă. La sfârșitul zilei, nu bag nimic în seamă și tratez lucrurile ca atare.”

Lee este programat să-i înfrunte pe Orange Cassdy, Ricky Starks, Powerhouse Hobbs, Wardlow și încă un oponent în meciul Ladder Face of the Revolution duminică, la AEW Revolution.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages